LA NOSTRA CARTA
Carta
Menú Degustació
Per Començar
Croquetes cremoses de pernil de gla o gambes d’Arenys
Amanida de salmó salvatge d’Alaska amb taronja ecològica, poma verda, figues, nori cruixent, ikura de salmó i gelat de fruita de la passió
Tàrtar de vedella tallat a ganivet amb crema mostassa i torradetes
De la LLotja
Morro de bacallà confitat amb compota de tomàquet especiat, tàperes i allioli gratinat
Rap de costa a la donostiarra amb llit de patates i ceba confitada o amb vinagreta de tomàquets, olives kalamata i piparres
Plats Tradicionals
Canelons de pollastre rostit amb beixamel i crumble de parmesà
Capipota i tripa de vedella amb ibèrics i cigrons ecològics de l’Anoia
Pels més Arrossers
Arròs sec d’escamarlans d’Arenys amb pèsols
Arròs de magret d’ànec amb bolets, carabassa i encenalls de pernil ibèric
Brases al Josper
Xai “Xisqueta” de Cal Tomàs ecològic del Pallars amb salsa d’olives…
Filet de vedella nacional amb mantega Café París o foie grasa la brasa
T'esperem a can poal
Des de plats tradicionals fins a creacions innovadores, la nostra carta ofereix una àmplia varietat d’opcions.