LA NOSTRA CARTA
Menú Setmanal
Menú Degustació
Platets Per Picar
Per Començar
Flors de carabassó farcides de brandada de bacallà, amb el seu carbassonet en tempura i maionesa de pebrot escalivat
Amanida de tomàquets ecològics de diferents varietats amb seitons en vinagre, olivada, ceba morada i mató
Espàrrecs blancs de Navarra a la brasa amb maionesa de fines herbes, Botarga, ceba morada, ou escumat ecològic d’Arenys.
De la LLotja
Morro de bacallà confitat amb cigrons ecològics, espinacs i allioli gratinat
Turbot salvatge de costa a la donostiarra o a la brasa amb llit de patates
Plats Tradicionals
Peus de porc farcits amb confit d’ànec, prunes i parmentier de patates
Capipota i tripa de vedella amb ibèrics i cigrons ecològics de l’Anoia
Pels més Arrossers
Arròs sec d’escamarlans d’Arenys amb pèsols
Arròs de magret d’ànec amb bolets, carabassa i encenalls de pernil ibèric
Brases al Josper
T-Bone “Txuletón” de rubia gallega (dos pax) amb patates rosses i piquillos
Xai “Xisqueta” de Cal Tomàs ecològic del Pallars amb salsa d’olives…
T'esperem a can poal
Des de plats tradicionals fins a creacions innovadores, la nostra carta ofereix una àmplia varietat d’opcions.