LA NOSTRA CARTA

Carta

Menú Setmanal

Migdies de dilluns a divendres

Menú Degustació

Platets Per Picar

Divendres i dissabtes a la nit

Per Començar

can poal plats

Croquetes cremoses de pernil de gla o gambes d’Arenys

Amanida de salmó salvatge d’Alaska amb taronja ecològica, poma verda, figues, nori cruixent, ikura de salmó i gelat de fruita de la passió

Tàrtar de vedella tallat a ganivet amb crema mostassa i torradetes

De la LLotja

llotja-CARTA

Morro de bacallà confitat amb compota de tomàquet especiat, tàperes i allioli gratinat

Rap de costa a la donostiarra amb llit de patates i ceba confitada o amb vinagreta de tomàquets, olives kalamata i piparres

Plats Tradicionals

canelones

Canelons de pollastre rostit amb beixamel i crumble de parmesà

Capipota i tripa de vedella amb ibèrics i cigrons ecològics de l’Anoia

Pels més Arrossers

arrossos-can-poal

Arròs sec d’escamarlans d’Arenys amb pèsols

Arròs de magret d’ànec amb bolets, carabassa i encenalls de pernil ibèric

Brases al Josper

josper-can-poal

Xai “Xisqueta” de Cal Tomàs ecològic del Pallars amb salsa d’olives…

 Filet de vedella nacional amb mantega Café París o foie grasa la brasa

Els nostres Vins

vinos canpoal

Les nostres Postres

postre-CARTA
interior

T'esperem a can poal

Des de plats tradicionals fins a creacions innovadores, la nostra carta ofereix una àmplia varietat d’opcions.