LA NOSTRA CARTA

Menú Setmanal

Menú Degustació

Per Començar

ensalada

Flors de carabassó farcides de brandada de bacallà, amb el seu carbassonet en tempura i maionesa de pebrot escalivat

Amanida de tomàquets ecològics de diferents varietats amb seitons en vinagre, olivada, ceba morada i mató

Espàrrecs blancs de Navarra a la brasa amb maionesa de fines herbes, Botarga, ceba morada, ou escumat ecològic d’Arenys.

De la LLotja

llotja-CARTA

Morro de bacallà confitat amb cigrons ecològics, espinacs i allioli gratinat

Turbot salvatge de costa a la donostiarra o a la brasa amb llit de patates

Plats Tradicionals

Carta restaurant Can Poal

Peus de porc farcits amb confit d’ànec, prunes i parmentier de patates

Capipota i tripa de vedella amb ibèrics i cigrons ecològics de l’Anoia

Pels més Arrossers

arrossos-can-poal

Arròs sec d’escamarlans d’Arenys amb pèsols

Arròs de magret d’ànec amb bolets, carabassa i encenalls de pernil ibèric

Brases al Josper

josper-can-poal

T-Bone “Txuletón” de rubia gallega (dos pax) amb patates rosses i piquillos

Xai “Xisqueta” de Cal Tomàs ecològic del Pallars amb salsa d’olives…

Els nostres Vins

vinos canpoal

Les nostres Postres

postre-CARTA
interior

T'esperem a can poal

Des de plats tradicionals fins a creacions innovadores, la nostra carta ofereix una àmplia varietat d’opcions.